Volg deze 10 minuten durende krachttraining met lichaamsgewicht op elke trainingsroutine om de levensduur van uw botten en spieren te behouden

Er zijn bergen onderzoek die de voordelen van krachttraining aantonen, zoals het verbeteren van de spiermassa, het voorkomen van botverlies en het vergroten van het zelfvertrouwen. Maar als je liefde bij een andere sport ligt en je niet zoveel tijd hebt voor herhalingen per week, dan is een korte krachttraining met lichaamsgewicht misschien precies wat je nodig hebt voor een meer complete trainingsroutine.
In de aflevering van Good Moves van deze week leidt Kat Atienza, mede-eigenaar van Sessions, je door een bliksemsnelle krachttrainingsles die je kunt volgen tijdens een hardloop-, fietstocht, yogaflow of klimsessie om van de bovengenoemde voordelen te profiteren. (Het is ook geweldig als je schema vol zit en je gewoon een kleine workout-snack wilt.)

Na een korte en zoete warming-up kom je gelijk in een paar rondes van spierversterkende bewegingen. “We hebben twee werksets met elk drie oefeningen. Onze werktijd wordt 30 seconden werk, 10 seconden rust, en je gaat alles gewoon twee keer door”, zegt Atienza bovenaan dit artikel. training.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *